Kiemelt hírek Szentes

Pedagógusok alkotásai a szentesi Galériában

A Szentes Városi Önkormányzat és a Szentesi Művelődési központ valamint a Pedagógusok Szakszervezete Csongrád-Csanád, Békés, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok megyei szervezete ismét megrendezte az Alkotó Pedagógusok regionális képzőművészeti tárlatát.

Szentesen, a Tokácsli galériában július 25-én dr. Dobos András állatorvos, szemész specialista, c. egyetemi docens, a Szentesi Önkormányzat Művelődés, Oktatási és Kulturális Bizottságának tagja nyitotta meg a 23. alkalommal megszervezett kulturális programot.

A kiállított alkotásokat előzetesen zsűrizték, és a hagyományoknak megfelelően egyes munkákat díjaztak is.
Az idei díjazottak: Varga Anikó (Kistelek), K. Szabóné Licsicsányi Rózsa (Szentes), Hódi Katalin (Kistelek), D. Vacsi Mária (Szarvas), Tóth János (Kunszentmárton), Szenténé Kálvai Mária (Hódmezővásárhely), Pokomándy Zsuzsanna (Hódmezővásárhely) és a Rozmaring Szakkör (Békéscsaba).

A díjakat Szobota Imréné a Pedagógusok Szakszervezete szentesi vezetője, Borsodi Ágnes, a pedagógusok tárlatának kezdeményezője, Tarnay Attila, a Pedagógusok Szakszervezetének Csongrád-Csanád megyei elnöke adta át.

A megnyitón közreműködött a Vadrózsák énekegyüttes.

A tárlaton 29 alkotó munkáit tekintheti meg a látogató, köztük 13 szentesiét.

A Galéria nyitvatartási ideje: hétköznaponként 15-17 óráig.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=4148103851927407

Vélemény, hozzászólás?