Szentes

Politikai felhangok – a Honvédról is beszélt Bozó Zoltán a tévében

Szentesen politikai cirkuszt akarnak kreálni a Budapest Honvéd jelenlegi helyzetéből, még tüntetést is szerveznek, amivel a város békéjét akarják megzavarni – mondta Bozó Zoltán, a klub tulajdonosa a Szentes Tv-ben.

Budapesten, a Honvéd-stadionnal demonstráció volt a a focicsapat gyenge szereplése miatt. Legutóbb hazai pályán kikaptak a Szegedtől és 5 pontra állnak az NB II-ből való kieséstől.

Azt hallani Szentesen, hogy már a városban is lenne hasonló tüntetés, hiszen Bozó Zoltán tulajdonos szentesi és nem mellesleg indul a polgármesteri választáson.

A Szentes Tv-ben ezzel kapcsolatban a metALCOM tulajdonosa úgy fogalmazott: “ha megnézzük az online felületeket, az azon történő kommunikációt és az ahhoz kapcsolódó reakciókat, akkor egyértelműen kirajzolódik az a politikai térkép, hogy ki az, akik ma Szentesen nyugtalanságot kíván gerjeszteni, ki az, akinek ez az érdekében áll”.

A klub eladásáról elsőként a sportal.hu-nak (a Blikk sportoldala) beszélt. Mint mondta, az értékesítési folyamat már régóta zajlik, függetlenül a politikától.

A Szentes Tv-ben egyértelműsítette, hogy “ez (az eladás) abszolút nem a szurkolói nyomásra, vagy a szurkolói demonstráció kapcsán alakult így, hanem ennek már története van. Ne felejtsük el, ez egy gazdasági tranzakció. Itt az eladó és a vevő is védi a saját érdekeit, éppen ezért titoktartási kötelezettségeket kötnek egymással, illetve értelemszerűen addig, amíg nem történik meg a zárás, azt bizalmasan kezelik”.

 

Az interjúban szóba jött a Szentesi Kinizsi is. Itt főleg az utánpótlásról beszélt Bozó Zoltán és azt is megemlítette, hogy a szentesi focisták ingyen nézhetik meg Honvéd budapesti meccseit.

Vélemény, hozzászólás?