Kiemelt hírek Szentes

Presser és Mihály Tomi a szentesi Omega Kiállításon

Szentesen, a Koszta József Múzeumban november 30-án ünnepélyesen nyitották meg a “Gyöngyhajú lány” – Omega Kiállítás című rendezvényt. Már akkor bejelentették, hogy az interaktív, élményszerű, show-elemekkel tarkított bemutató 2019. május 30-ig várja az érdeklődőket, és addig is még több, a nemzetközi hírű együtteshez köthető programot is szerveznek.

 

Az elsőt már december 8-án megtartották, amikor meghívták a zenekar egykori tagját, Presser Gábort, és Mihály Tamás, az Omega basszusgitárosát. Az illusztris vendégeket dr. Demeter Attila, a város alpolgármestere, Antal Balázs Tibor, az önkormányzat Városfejlesztési Bizottságának elnöke, és Farkas László Róbert, a múzeum igazgatója köszöntötték, és kalauzolták a tárlaton.

Először Mihály Tamás érkezett meg, akit sokat vártak a múzeum aulájában, és kísérték végig a tárlat látogatásán. „Misi” sokat mesélt a kiállítás láttán feltoluló élményei kapcsán. A Boney M együttessel kapcsolatos emlékeit felvettük videóra, itt meghallgatható.

Mihály Tamás – Boney M-ről

Presser és Mihály Tomi a szentesi Omega KiállításonSzentesen, a Koszta József Múzeumban november 30-án ünnepélyesen nyitották meg a "Gyöngyhajú lány" – Omega Kiállítás című rendezvényt. Már akkor bejelentették, hogy az interaktív, élményszerű, show-elemekkel tarkított bemutató 2019. május 30-ig várja az érdeklődőket, és addig is még több, a nemzetközi hírű együtteshez köthető programot is szerveznek.Az elsőt már december 8-án megtartották, amikor meghívták a zenekar egykori tagját, Presser Gábort, és Mihály Tamás, az Omega basszusgitárosát. Az illusztris vendégeket dr. Demeter Attila, a város alpolgármestere, Antal Balázs Tibor, az önkormányzat Városfejlesztési Bizottságának elnöke, és Farkas László Róbert, a múzeum igazgatója köszöntötték, és kalauzolták a tárlaton. Először Mihály Tamás érkezett meg, akit sokat vártak a múzeum aulájában, és kísérték végig a tárlat látogatásán. „Misi” sokat mesélt a kiállítás láttán feltoluló élményei kapcsán. (A Boney M együttessel kapcsolatos emlékeit felvettük videóra, a cikk alatt hallgatható.)Közben megérkezett Presser Gábor is (aki egy koncertet is adott a városban egy másik helyszínen), őt is kitörő örömmel, tapssal fogadták a jelenlévő hívek és tárlatlátogatók. Bár ő ritkán szólalt meg, de készségesen dedikált, lehetett vele közös fotót készíteni. A kérdésünkre is röviden válaszolt: ”tetszik a kiállítás”. Képek Mihály Tamásról:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2406920936045716Képek Presser Gáborról:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2406925779378565

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. december 9., vasárnap

Közben megérkezett Presser Gábor is (aki egy koncertet is adott a városban egy másik helyszínen), őt is kitörő örömmel, tapssal fogadták a jelenlévő hívek és tárlatlátogatók. Bár ő ritkán szólalt meg, de készségesen dedikált, lehetett vele közös fotót készíteni. A kérdésünkre is röviden válaszolt: ”tetszik a kiállítás”.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

 

Vélemény, hozzászólás?