Hírek Sport Szentes

Reformáció Futás: ’Koszta’ és a ’Kiss Bálint’ az élen

A szentesi Kiss Bálint Református Általános Iskola október 26-án rendezte meg a már hagyományos Reformáció Futást. A résztvevőket Fehér Csaba, a Református Nagytemplomi Egyházközség lelkésze köszöntötte. Beszélt a reformációról, az 500 éves jubileumról, végül kellemes mozgást, jó versenyzést kívánt.

Karikó-Tóth Tibor, a szervező iskola igazgatója elmondta, hogy már évek óta 1517 métert kell futni a résztvevőknek, így volt ez az idén is. Maga a verseny egy nagy, közös bemelegítéssel kezdődött:

Ebben az évben öt általános iskolából összesen 317 alsó és felső tagozatos tanuló teljesítette a távot:

 

Különböző korcsoportokban, külön a lányoknál és a fiúknál, egyéniben és csapatban is hirdettek eredményt, a helyezettek érmeket és oklevelet kaptak.

Az összesített eredményt is megállapították a szervezők, a pontszámokat tekintve nagyon szoros volt a verseny.

A fiúknál az abszolút győzelmet (és az ezzel járó serleget) a Koszta József Általános Iskola szerezte meg, a második helyen a Kiss Bálint Református Általános Iskola, a harmadikon a Klauzál Gábor Általános Iskola végzett.

 

 

A lányoknál a legjobb teljesítményt a Kiss Bálint Református Általános Iskola nyújtotta, övék lett a díszes serleg. A második a Koszta József Általános Iskola, a harmadik a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola lett.

 

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

Részletes eredmények:

navigate_before
navigate_next

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?