Egyéb Szentes

Pszichothriller született Szentesen

Barát Enikő vagyis B. E. Belle írónőnek új könyve jelenik meg. A Makón született, de 7 éves kora óta Szentesen élő korábbi táncos eddig is tabudöntögető erotikus-thrillereket alkotott.

Most 14.  könyvének bemutatójára készül, amelyet az olvasók a június 13-án kezdődő budapesti könyvhéten ismerhetnek meg.

A Szentesi Gyors ennek apropóján késztett vele interjút. Ebből az is kiderül, hogy a “Balerinák” egy folytatás, a Bestiák krimi vonalát szővi tovább. “Picit pszichothriller, ebben más az előzőekhez képest. A táncművészek mentális állapotát és egészségét mutatja be. Egészen a mélységekig beleláthatunk a mindennapi megfelelés mögé” – árult el részleteket az írónő.

A mi a történet fő vonalát illeti “a könyv egy olyan zárt világba kalauzolja el az olvasót, ahol a színpadért még az emberi elme is képes meghasadni. A világhírű brit Királyi Balett három balerinája, egy közös nyaralás alkalmával próbálja kipihenni az előző évad fáradalmait. Buli és jó hangulat jellemzi az együtt töltött napokat, mígnem tudomásukra jut, hogy az új évadra a Királyi Balett vezető pozícióba leszerződtette a világ leghíresebb táncosát, Vadim Morozovot. A balett fenegyereke önmagában is feltüzeli a húszas éveik közepén járó nőket, ám amikor a prímabalerina pozíciója is megüresedik, elszabadul a pokol”.

Az interjú azonban nem csak a könyvről szól. Szóba került az is, hogy a TikTokon is megjelent különleges tartalmakkal, amelyeket “inspiráló videóknak” lehet mondani.

Az B. E. Belle válasza szerint “az emberek sokszor hajlamosak beskatulyázni az írókat. Általában csendesnek, visszahúzódónak címkézik fel a szerzőket, na, én nem ilyen vagyok! Mindenről van véleményünk, hiszen ha nem lenne, nem tudnánk írni. Az a célom, hogy megmutassam; mi írok is emberek vagyunk! Ebben globálisan gondolkodom, minden szerzőre és írókra gondolok”- mondta erről Barát Enikő.

Figyelem, hamarosan érkezik a Szentesi Gyors 4. száma!

Vélemény, hozzászólás?