Kiemelt hírek Sport Szentes

Régi-új mozgásforma a Welness Colosseum edzőtermeiben

Még Szentesen is kevesen tudják, hogy a Wellness Colosseum-ban két alaptevékenyég is folytatnak.  Az egyik a Kyokushin Karate oktatása, mely Magyarországon az egyik legkomolyabb szintű képzés, versenyzőik révén az európai élmezőnyhöz tartozó utánpótlás válogatottak székházának tekinthető.

A másik fő tevékenységük a tömegsport szervezése, a szabadidő hasznos, mozgással történő eltöltése lehetőségének biztosítása. Ennek kapcsán több mint 15 féle torna található meg, a legmodernebb sporteszközöket használva, a régió legjobban felszerelt központjában.

Ezek közül említeni kell a Nippon Zengo-t /Basic, Dynamic, Bombastic/, melyet Shihan Brezovai Sándor honosított meg Szentesen, hazánkban, és ma már külföldön is hódít. A további tréning lehetőségek közül néhány:

BOSU, X-Co, Súlyzó, Fitt-ball, Cross Training, Nyújtó torna, Kettlebell, a DORS és még sorolhatnánk.

Ezúttal a „felújított” TRX edzéseket mutatjuk be részletesebben. Bár már találkozhattak a Wellness Colosseum edzőtermeiben ezzel a mozgásformával, de most tudományosan megalapozott rendszerbe szedve, csoportokat működtetve, állandó edzővel működik.

 

 

Az edző Bagi Alexandra, kétszeres Kyo-Kushin Karate világbajnok, Világkupa győztes, Japán Világbajnoki ezüstérmes, többszörös Európa bajnok és amagyra bajnok. Többek között a TRX foglalkozások megtartására is van edzői képesítése is.

Vele beszélgettünk a TRX tréningek lényegéről:

TRX tréningek a Wellness Colosseumban

Régi-új mozgásforma a Welness Colosseum edzőtermeiben(Képmelléklettel)Még Szentesen is kevesen tudják, hogy a Wellness Colosseum-ban két alaptevékenyég is folytatnak. Az egyik a Kyokushin Karate oktatása, mely Magyarországon az egyik legkomolyabb szintű képzés, versenyzőik révén az európai élmezőnyhöz tartozó utánpótlás válogatottak székházának tekinthető.A másik fő tevékenységük a tömegsport szervezése, a szabadidő hasznos, mozgással történő eltöltése lehetőségének biztosítása. Ennek kapcsán több mint 15 féle torna található meg, a legmodernebb sporteszközöket használva, a régió legjobban felszerelt központjában. Ezek közül említeni kell a Nippon Zengo-t /Basic, Dynamic, Bombastic/, melyet Shihan Brezovai Sándor honosított meg Szentesen, hazánkban, és ma már külföldön is hódít. A további tréning lehetőségek közül néhány:BOSU, X-Co, Súlyzó, Fitt-ball, Cross Training, Nyújtó torna, Kettlebell, a DORS és még sorolhatnánk.Ezúttal a „felújított” TRX edzéseket mutatjuk be részletesebben. Bár már találkozhattak a Wellness Colosseum edzőtermeiben ezzel a mozgásformával, de most tudományosan megalapozott rendszerbe szedve, csoportokat működtetve, állandó edzővel működik.Az edző Bagi Alexandra, kétszeres Kyo-Kushin Karate világbajnok, Világkupa győztes, Japán Világbajnoki ezüstérmes, többszörös Európa bajnok és amagyra bajnok. Többek között a TRX foglalkozások megtartására is van edzői képesítése is. Videón a vele készült beszélgetést láthatják – a TRX tréningek lényegéről.Képek az edzésről:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2165216916882787

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. augusztus 4., szombat

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?