Kiemelt hírek Sport Szentes

Rekord számú versenyző a gyermeknapi horgászversenyen

A szentesi Gerecz Elemér Sporthorgász Egyesület június 7-én Kurca csatorna kijelölt versenypálya szakaszán rendezte meg a már nagy hagyományokra visszatekintő gyermeknapi horgászversenyét. (Az időpont „csúszás” a járványhelyzet miatt történt, egyébként az abból adódó szabályokat betartották.)

Rekord számú résztvevő (49) igyekezett minél nagyobb mennyiségű halat fogni, de ez ezen a napon nem volt egyszerű: főként a kisméretű halak „keresték” a csalikat. Elsősorban törpeharcsa, keszeg, kárász és egy ponty is akadt a horogra.

gyermeknapi horgászverseny

Rekord számú versenyző a gyermeknapi horgászversenyen(Képmellékletekkel)A szentesi Gerecz Elemér Sporthorgász Egyesület június 7-én Kurca csatorna kijelölt versenypálya szakaszán rendezte meg a már nagy hagyományokra visszatekintő gyermeknapi horgászversenyét. (Az időpont „csúszás” a járványhelyzet miatt történt, egyébként az abból adódó szabályokat betartották.) Rekord számú résztvevő (49) igyekezett minél nagyobb mennyiségű halat fogni, de ez ezen a napon nem volt egyszerű: főként a kisméretű halak „keresték” a csalikat. Elsősorban törpeharcsa, keszeg, kárász és egy ponty is akadt a horogra.A verseny végeztével, a mérlegelés után óvodás, és általános iskola alsós illetve felsős évfolyamos korcsoportokban, valamint fiú és lány kategóriákban hirdettek sorrendet.Eredményhirdetéskor mindenki kapott ajándékot: etetőket, a legjobbak horgászbotokat, horgászládákat, érmeket.Az abszolút kategóriában ez első helyet Grosics Gergő szerezte meg, aki mások mellett egy közel két kilós pontyot is kifogott. Ő nyerte el a verseny vándorkupáját. Különdíjat kapott a legfiatalabb (három és fél éves) versenyző: Lakatos Arnold További eredmények:Óvodások:1. Várdai Béla2. Elekes Erik3. Bárány Boti4. Horváth Lili Szonja5. Balogh GáborAlsósok kategóriája:1. Patyi Armand2. Mészáros Zoé3. Mák Dominik4. Gulyás Gellért5. Kósa NorbertFelsősök kategóriája:1. Grosics Gergő 2. Szirbik Benedek3. Puskás Szilvia4. Nagy Péter Tibor5. Balogh Fruzsina Lányok versenye:1. Mészáros Zoé2. Puskás Szilvia3. Balogh Fruzsina4. Kovács Anna5. Szabó NelliKépgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3943520305719097Képgaléria a különdíjasokról:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3943537015717426

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2020. június 7., vasárnap

A verseny végeztével, a mérlegelés után óvodás, és általános iskola alsós illetve felsős évfolyamos korcsoportokban, valamint fiú és lány kategóriákban hirdettek sorrendet.

Eredményhirdetéskor mindenki kapott ajándékot: etetőket, a legjobbak horgászbotokat, horgászládákat, érmeket.

Az abszolút kategóriában ez első helyet Grosics Gergő szerezte meg, aki mások mellett egy közel két kilós pontyot is kifogott. Ő nyerte el a verseny vándorkupáját.

Különdíjat kapott a legfiatalabb (három és fél éves) versenyző: Lakatos Arnold

További eredmények:

Óvodások:
1. Várdai Béla
2. Elekes Erik
3. Bárány Boti
4. Horváth Lili Szonja
5. Balogh Gábor

Alsósok kategóriája:
1. Patyi Armand
2. Mészáros Zoé
3. Mák Dominik
4. Gulyás Gellért
5. Kósa Norbert

Felsősök kategóriája:
1. Grosics Gergő
2. Szirbik Benedek
3. Puskás Szilvia
4. Nagy Péter Tibor
5. Balogh Fruzsina

Lányok versenye:
1. Mészáros Zoé
2. Puskás Szilvia
3. Balogh Fruzsina
4. Kovács Anna
5. Szabó Nelli

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3943520305719097

Képgaléria a különdíjasokról:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3943537015717426

Vélemény, hozzászólás?