Hírek Kiemelt hírek Szentes

Rekordot döntött az állatsimogató!

Március 14-én, három óra leforgása alatt közel 235 látogató érkezett az állatsimogatóba. A kedves családok örülnek, hogy a gyermekek örömére a városban létrejött az állatsimogató, ahol nem csak a természetben élő egyedeket szemlélhetik meg, de a felelős állattartást is megismerhetik, és tanulhatnak róla.
Az állatsimogató közel fél éve nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. A hosszú hétvégén három nap alatt nyitvatartási időben, 10:00 – 13:00 közötti napi időszakban, összesen 512 látogató érkezett hozzánk. A mai napon rekordot döntöttük a látogatók száma 235 fő volt. Öröm volt látni a gyermekek arcán a boldogságot, külön örültünk a sok-sok kérdésnek az állatokkal kapcsolatosan.
A hozzánk érkező kedves szülők és gyermekeik, nem csak a természetben élő egyedeket ismerhetik meg, de a háziállatokról, a felelős állattartásról is többet megtudhatnak.
A gyerekek ezen a napon a lovaglást is kipróbálhatták.
A munkánk a hivatásunk, végezzük mindezt, a gyermekeik neveléséért, az állatok védelméért.
Köszönjük kedves vendégeinknek a látogatást.
Köszönöm az önkéntes gyermekeimnek a mai segítséget, büszke vagyok rátok!
A Szentesi Természet – és Vadvédelmi Mentőközpont Alapítvány, minden héten, hétfőtől- péntekig sok szeretettel várja az óvodás és iskolás csoportokat, valamint szombati napon a kedves családokat, az állatsimogatóba. Rekordot döntött a Szentes városában a Mentőközpont állatsimogatója!

Vélemény, hozzászólás?