Hírek Kiemelt hírek Szentes

Rendben zajlott az élet a horgászoknál

A szentesi Gerecz Elemér Sporthorgász Egyesület január 28-án, az Ifjúsági Házban rendezte meg zárszámadó közgyűlését. A megjelenteket  Kalamusz Endre, a HE. elnöke köszöntötte, köztük Szirbik Imrét, a város polgármesterét, Kun József r. alezredest, a helyi rendőrkapitányság osztályvezetőjét, a folyami rendőrkapitányság képviselőt, a környező társ horgászegyesületek megjelent elnökeit.

A határozatképesség megállapítása után jegyzőkönyvvezetőt, hitelesítőket választottak, majd az elnök megtartotta beszámolóját.

Többek között elmondta, hogy több mint 28 millió forintból gazdálkodik a szervezetük, és pozitív szaldóval zárták az elmúlt évet. Közel 1200 tagjuk van, és több mint öt millió forint a tagbevételük. Nagy eredmény, hogy a nehezedő körülmények ellenére 180 mázsa halat tudtak telepíteni a vizeikbe.

Szerkesztőségünknek így értékelte a munkát:

 

Baranyi László, gazdaságvezetői beszámolójában részletesen, a konkrét számok ismertetésével adott zárszámadást a 2017. évről, valamint ismertette a 2018.évi pénzügyi tervet, amely alapvetően támaszkodik az elmúlt esztendő adataira, tapasztalataira.

 

A horgászmester egyebek mellett beszámolt a haltelepítések részleteiről: két-és háromnyaras pontyokkal, aranykárászokkal, keszegfélékkel, csukákkal gazdagították a halállományt. Tovább felhívta a figyelmet az „elszemetesedő” partszakaszokra, kérve a horgásztársak segítségét a probléma megszüntetésében.

 

Az ifjúsági felelősök a horgásztáborról, az ifjúsági horgászok képzéséről számoltak be. A résztvevők még meghallgatták a Versenyszakosztály, a Fegyelmi Bizottság és a Felügyelő Bizottság beszámolóját, hozzászólások következtek, majd – elfogadva azokat – szavaztak a beszámolókról.

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?