Kiemelt hírek Térség

Rendhagyó módon ünnepel a Csongrád Megyei Kormányhivatal

A környezet- és természetvédelem iránt elhivatott hivatal a járványügyi helyzethez igazodva idén a virtuális térbe helyezi az évről évre megrendezett eseményt.

Egyedülálló madárhang bemutatót indít útjára „Napi Fülelő” elnevezéssel a Csongrád Megyei Kormányhivatal. A program keretében május 10-től minden nap – két héten keresztül – egy olyan madárfajt lehet megismerni a kormányhivatal Facebook-oldalán, amelyek köztünk élnek a Csongrád megyei településeken.

Az akció célja, hogy minden korosztály számára egyedülálló módon, érdekfeszítő és informatív formában hívjuk fel a figyelmet arra, hogy a madarak és a fák közös kincseink, ezért mindannyiunk érdeke, hogy vigyázzunk rájuk!

Keressék a madárhangokat május 10-től a Csongrád Megyei Kormányhivatal Facebook-oldalán!

https://filr.kh.gov.hu/…/Promo%20-%20v%C3%A9gleges%203.0.mp4

Rendhagyó módon ünnepel a Csongrád Megyei KormányhivatalA környezet- és természetvédelem iránt elhivatott hivatal a járványügyi helyzethez igazodva idén a virtuális térbe helyezi az évről évre megrendezett eseményt.Egyedülálló madárhang bemutatót indít útjára „Napi Fülelő” elnevezéssel a Csongrád Megyei Kormányhivatal. A program keretében május 10-től minden nap – két héten keresztül – egy olyan madárfajt lehet megismerni a kormányhivatal Facebook-oldalán, amelyek köztünk élnek a Csongrád megyei településeken.Az akció célja, hogy minden korosztály számára egyedülálló módon, érdekfeszítő és informatív formában hívjuk fel a figyelmet arra, hogy a madarak és a fák közös kincseink, ezért mindannyiunk érdeke, hogy vigyázzunk rájuk!Keressék a madárhangokat május 10-től a Csongrád Megyei Kormányhivatal Facebook-oldalán!https://filr.kh.gov.hu/ssf/s/readFile/share/75623/-5804194217737780434/publicLink/Promo%20-%20v%C3%A9gleges%203.0.mp4

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2020. május 8., péntek

Vélemény, hozzászólás?