Kiemelt hírek Szentes

Rossz időben is sétáltak az Ízek utcáján

A Szentesi Vendégszeretet Egyesület és a Szentesi Üdülőközpont Nkft. az idei nyáron is közös programokat szervez a város idegenforgalmának népszerűsítése, és az üdülőközpont szolgáltatásainak bővítése érdekében.

A nyaralási időszakban négy alkalommal „nyitják meg” az „Ízek utcáját”, melynek során a helyi és a kistérségi „íz-és kézművesek” közreműködésével lehetőség nyílik a tájjellegű gasztronómiai ínyencségek kóstolására, a népművészeti kismesterek alkotásainak megismerésére, és különféle interaktív gyermekprogramok kipróbálására.

Július 25-én rendezték meg az idei harmadik ilyen eseményt, ahol többek között az egyre szélesebb körben ismert szegvári kalácsot, a még kevésbé ismert fürjtojás-készítményeket, túrófánkot (receptjével együtt) kínálták az érdeklődőknek. Most is népszerű volt Kovács Iván „Találd ki!” standja –bűvészmutatványokkal, fejtörőkkel és egyéb játékokkal tarkítva.

Nem ez volt a leglátogatottabb rendezvényük, na de az időjárás sem kedvezett a strandos programoknak. Ennek ellenére az üdülőközpontban tartózkodó vendégek, a fürdőzők nagy örömmel tértek be az „utcába”.

Legközelebb augusztus 20-án lesz a strandon „Ízek utcája”.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=4150503865020739

Vélemény, hozzászólás?