Kiemelt hírek Sport Szentes

Sikeres birkózó-hétvégék

A dr. Papp László Birkózó Sportegyesület versenyzői az elmúlt hetekben több országos versenyen is részt vettek a Diák II-es korosztálytól egészen a U17-es korosztályig.
Sajnos a felkészülésüket betegségek hátráltatták, sok volt a megfázás és az edzésekről való hiányzás. A Diák I -es korosztályban Nagy Dávid tudott egyedül indulni az országos bajnokságon, mert Barna Milán lebetegedett. Dávid is betegségből felgyógyulva három edzés után tudott elindulni a versenyen. Ennek tudatában, az elért pontszerző 5. hely nagyon szép eredmény.
A diák II-es korosztályú versenyzőink között is voltak betegségek. Tápai Levente első győztes mérkőzése után, már nem tudott 100%-os teljesítményt produkálni, ezért nem tudta befejezni a versenyt.
Kátai János sokat fejlődött az utóbbi időben, és a 8. helyen zárt. Pozsár Ákos mindent megtett a győzelemért, és a pontszerző 5. helyen végzett.
Cseh Balázs és húga Tamara az U17-es válogató versenyen vettek részt Dorogon. Immár hagyományosnak mondható Fekete Gyémánt Kupán 10 ország 144 versenyzője indult. Balázs végig nagyon jó teljesítményt nyújtott, csak egy lengyel versenyző tudta legyőzni egy szoros mérkőzésen, kis különbségű pontozással.
Balázs harmadik helyezést ért el, és már csak egy verseny választja el, hogy ő indulhasson a korosztályos Európa és Világbajnokságon.
Balázs jelenleg Tatán, a március 28-án kezdődő Európa bajnoksagon induló felnőtt válogatottal készül és segíti a munkájukat mint edzőpartner.
Tamara sajnos kamaszkori növésből adódó térdfájdalommal bajlódik, ami nagyban hátráltatja a felkészülését. Tami serdülőként az U17-esek között is a 4. helyen végzett.
Gratulálunk és mindenkinek jobbulást kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?