Kiemelt hírek Szentes

Sikeres délután a Vérellátó állomáson

A Dr. Bugyi István Kórház és a Vöröskereszt Szentesi Vezetősége október 31-én Halloween-i véradást szervezett Szentesen a Vérellátó Állomáson. A helyszínt a különleges napnak (az ősi kelta hagyományoknak) megfelelő dekorációval díszítettek fel, és a megszokott vendégvárást még saját készítésű süteményekkel is kiegészítették.

Nagyon sokan érkeztek, összesen 69-en (!) adtak vért, remek volt a hangulat a véradók és a szakszemélyzet körében egyaránt. Arra pedig nem is gondoltak, hogy közben több mint 200 emberi élet megmentéséhez nyújtottak segítséget.

A véradást szervezők mindig gondoskodnak egy kis meglepetésről is: ezúttal a helyi mozi által felkínált éves törzskártyát és Popcorn-t kaptak ajándékba a karjukat nyújtók, a már hagyományosnak számító fürdőbelépők, étkezési utalvány, csokoládé mellé.

Természetesen az első véradók még külön emléklapot is kaptak.

A „Van egy órád a nyáron? – Neked csupán 60 perc, három embernek az élet” elnevezésű kampány sorsolásán nyert ajándékát ezen a véradáson kapta meg id. Pászti Ferenc – Simon Alma, a Vöröskereszt Szentesi Szervezetének vezetője adta át.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3203227766415025

Vélemény, hozzászólás?