Kiemelt hírek Sport Szentes

Sikeres karate tábor a Colosseumban

Szentesen, a So-Honbu Dojo-ban július 30. és augusztus 3. között rendezték meg a már hagyományos nyári karate edzőtábort. Több mint negyven gyerek és fiatal felnőtt jött városunkba – tökéletesíteni karate tudását és megmérettetni magát.

Shihan Brezovai Sándor válogatott versenyzői szintén az edzőtábor részvevői voltak, azzal a céllal, hogy saját fejlődésük mellett a kezdő, és haladó szintű karatékáknak átadják tudásukat.

Az edzőtábor egy vizsgával zárult, melyen a Shihan mester és a meghívott vendégek előtt a táborozók közel fele vizsgázott. Több kiemelkedő teljesítményt nyújtó vizsgázó ért el kiváló eredményt, ők a Mester döntése alapján két fokozattal kerültek közelebb a fekete övhöz. A vizsga alapvetően mindenkinek sikerült.

A képen a következők lehetnek: 16 ember, emberek színpadon és belső tér

A küzdelmeket Senpai Gémes László (2. dan), a Csongrád-Csanád megyei közgyűlés elnöke is figyelemmel kísérte. A vizsga végén elmondta, hogy a gyerekek itt egy kiváló közösségben tölthetik a szabadidejüket, a kitartás és a küzdelem, valamint a tisztelet része a mindennapjaiknak. Kérte őket, hogy ezt soha ne hagyják el, maradjanak ezen az úton.

Szabó István, Derekegyház település polgármestere kiemelte, hogy a személyes kapcsolatok, a kontaktus a mai világban sokkal többet ér, mint egy like a közösségi oldalon.

A sikeres tábor és vizsga után rövid pihenő következik, de a munka nem áll meg, a tanulás folytatódik, hiszen a jelmondat: Soha ne add fel!

Videó válogatás a vizsgákról:
https://youtu.be/hY-vRh9rDgY

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=4191778600893265

Vélemény, hozzászólás?