Hírek Kiemelt hírek Szentes

Sikeres névadás a Vadvédelmi Mentőközpontban

A Szentesi Természet – és Vadvédelmi Mentőközponthoz az elmúlt hetekben új állatok érkeztek, elsősorban azzal a céllal, hogy ösztönözzék a gyermekeket és fiatalokat a felelős állattartásra.
Az azonnal népszerűvé vált alpaka számára név adományozásra kérték a látogatókat, és ez a névadó felhívás most a végéhez érkezett. Nagyon sok szép és egyben vicces neveket küldtek a kedves szentesi lakosok. Amit ez úton, nagyon szépen köszönünk. A tegnapi nap folyamán a sorsolás megtörtént.
Szentes város kis kedvence a Bolyhos nevet kapta, városunk lakossága többségében ezt a nevet küldte.
Köszönjük azon támogatóknak, akik utalásukkal támogattak minket, az alpaka vásárlásában, külön köszönetet szeretnénk mondani Szabó Zoltán Ferenc polgármester úrnak, a támogatásáért.
A kedves látogatók minden héten, szombati napon 10:00- 13:00 óráig látogathatják az Állatsimogatót, találkozhatnak az alpakával, a Bolyhos nevű alpakával és társaival, Sok szeretettel várjuk a kedves szülőket és gyerekeket.
Játék-móka -kacagás, mellett tanuljunk együtt a természetről, a benne élő élőlényekről, valamint a felelős állattartásról.

Vélemény, hozzászólás?