Kiemelt hírek Szentes

Sikeres véradás a Legrandnál

Dr. Bugyi István Kórház, a Vöröskereszt Szentesi Vezetősége és Legrand Szentes a cég Szabadidő Központjában január 27-én kiszállásos véradást tartott. A gazdasági társaságnál évente három alkalommal tartanak véradást, ez volt az idei első – és már ez is nagyon eredményes volt: 75-en jelentkeztek véradásra, közülük 5-en első ízben.

A jó hangulatú véradáson a cég szinte minden részlegéből, és az irodákról érkeztek véradók. A cég részéről Berki Gizella és Ujj Anita szervezték az eseményt, illetve fogadták a véradókat.

A Legrand a harminc véradás feletti jubiláló donoroknak külön ajándékot ad. Egyébként véradáskor a cégtől minden véradó kap négy óra munkaidő kedvezményt, valamint üdítővel és péksüteménnyel kínálják a véradókat, továbbá természetesen megkapták a „városszerte járó” étkezési utalványokat és a fürdő belépőket.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

A Szentesi Vérellátó és a Vöröskereszt Szentesi vezetősége továbbra is minden héten, kedden és szerdán délelőtt 07.30-12.00 óráig, illetve csütörtökön 14.00- 17.00 óráig tartanak véradást Szentesen, a Vérellátó Állomáson.

Vélemény, hozzászólás?