Hírek Kiemelt hírek Szentes

Sikeres volt a novemberi gasztro piac, de már a decemberin dolgoznak

Szentesen, a Rákóczi utcai piacon november 20-án megtartották az idei év utolsó előtti Szentesi Gasztro- és Kézműves Piacot.
Folytatva a hagyományokat 30-nál több s standon kínálták termékeiket a termelők, a kézművesek. A vásárlók, illetve (a számában több) érdeklődő válogathatott a szörpök, a kézműves- és kecskesajtok, az aszalványok, a lekvárok, a mézek, a batátakészítmények, a kézműves szappanok, a fűszer- és gyógynövénytermékek és népművészeti tárgyak közül.
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember
A kínálatban már jól érzékelhetően megjelentek az év végi ünnepekhez kapcsolódó ajándékok, kézműves termékek – kijelenthetjük, hogy ezek minőséget képviselnek. Már többen is megkezdték az ajándék-vásárlást, kisebb részben (fényképezéssel is) ötleteket gyűjtöttek.
Az utolsó, december 18-i Szentesi Gasztro- és Kézműves Piacra már készülnek a szervezők. Egyrészt biztos, hogy szerkezetében (a törzs-árusok mellett) több lesz az ajándék árus, másrészt különböző játékokat hirdetnek meg előzetesen. (Érdemes lesz folyamatosan figyelemmel kísérni közösségi oldalukat.)
Továbbá a december 18-i piacon minden önként vállalkozó vendéget egy játékba vonnak be, melynek (az árusok által felajánlott) nyereményeit még aznap, kint a piacon ki is sorsolják.

Vélemény, hozzászólás?