Kiemelt hírek Sport Szentes

Sikeres volt az 1. Szentesi ESport bajnokság

A Fidelitas szentesi szervezete december 7-én rendezte meg az 1. Szentesi ESport bajnokságot az Aranykalász étteremben. Összesen 17 csapat méri össze tudását a League of Legends (LOL) – intenzív akció-stratégiai versenyjátékban. 14 csapat a LOL-ban, 3 csapat a mobilos (Mobil Legends) játékban.

A bajnokság lényege: taktikus gondolkodás, villámgyors reflexek és a jól szervezett csapatmunka ötvözésével, ötfős csapatok közötti összecsapásokban, csatákban kell győzedelmeskedni.

A játékmenetre is kiható gyakori frissítéseknek, a több térképnek és játékmódnak, valamint a folyamatosan érkező újabb hősöknek köszönhetően a siker kulcsa csak a találékonyság (is) rejlik.

1. Szentesi ESport bajnokság

Sikeres volt az 1. Szentesi ESport bajnokság(Képekkel)A Fidelitas szentesi szervezete december 7-én rendezte meg az 1. Szentesi ESport bajnokságot az Aranykalász étteremben. Összesen 17 csapat méri össze tudását a League of Legends (LOL) – intenzív akció-stratégiai versenyjátékban. 14 csapat a LOL-ban, 3 csapat a mobilos (Mobil Legends) játékban.A bajnokság lényege: taktikus gondolkodás, villámgyors reflexek és a jól szervezett csapatmunka ötvözésével, ötfős csapatok közötti összecsapásokban, csatákban kell győzedelmeskedni. A játékmenetre is kiható gyakori frissítéseknek, a több térképnek és játékmódnak, valamint a folyamatosan érkező újabb hősöknek köszönhetően a siker kulcsa csak a találékonyság (is) rejlik.A relatíve sok csapat miatt egyenes kieséses rendszerben bonyolítják le a bajnokságot. I. Szentesi Esport Bajnokság Mobile Legends eredmények:1. Jégkása csapata2. Street samurai3. Killer shadeA League Of Legends eredmények:1. Toyo Tires2. Go Open Fast3. We Don’t Known Gratulálunk a nyerteseknek!Néhány kép a verseny kezdeteiről:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3325538057517328

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. december 7., szombat

A relatíve sok csapat miatt egyenes kieséses rendszerben bonyolították le a bajnokságot.

I. Szentesi Esport Bajnokság Mobile Legends eredmények:
1. Jégkása csapata
2. Street samurai
3. Killer shade

A League Of Legends eredmények:
1. Toyo Tires
2. Go Open Fast
3. We Don’t Known

Gratulálunk a nyerteseknek!

Néhány kép a verseny kezdeteiről:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3325538057517328

Vélemény, hozzászólás?