Kiemelt hírek Szentes

Sokszínű arcképet „festettek” Kastner Lászlóról

Az Együtt Szentesért Egyesület és a Szentesi Városi Könyvtár szervezésében február 27-én folytatódott az Arcképek Szentesről sorozat, melynek keretében ezúttal Kastner László mutatkozott be.

A külkereskedővel, élelmiszeripari gépészmérnökkel, német-francia-orosz-angol szakfordítóval, tolmáccsal Szobota Imréné az egyesület elnöke beszélgetett. Nem volt könnyű dolga a moderátornak, hiszen még a felsoroltaknál is több mindennel foglalkozott a beszélgető partnere.

Először tisztázták a családi hátteret, a városhoz kötődést, majd a sokszínű életpálya fontosabb állomásait ismertették – kérdezz-felelek formában. Részletesen beszélgettek az egyes munkakörökről, az azokban elért eredményekről.

A „szürke” mindennapok is sok emlékezetes történetet biztosítottak a boldog családapának: kirándulások, túrák, természet- állatok szeretete, a szabadidős sportok űzése – mind-mind gazdag élmények sokaságát idézte fel Kastner Lászlóban.

A program baráti beszélgetéssel zárult, ahol az enni-innivalók a család szellemi tudását, „kezemunkáját” (is) bemutatták.

 

NKA

 

 

Vélemény, hozzászólás?