Kiemelt hírek Sport Szentes

Sport-életmű díjat kapott Benedek Tibor

A szentesi Önkormányzat november 13-án, a dr. Papp László Városi Sportcsarnokban rendezte meg a Sportolói ünnepséget, melyen elismerték a 2020-ban legjobb sportteljesítményt  nyújtó versenyzők munkáját. Itt életmű-díjat kapott Benedek Tibor Zoltán testnevelő tanár, a helyi vízilabda klubnál évtizedek óta ügyintézőként fáradhatatlanul, és mindenki által messzemenően elfogadottan végzi munkáját.

                                                 2020. év „Életműdíj”
                                             BENEDEK TIBOR ZOLTÁN

1977-ben kezdett képesítés nélküli pedagógusként dolgozni, majd 1979-ben szerzett diplomát Egerben testnevelés-biológia szakon.  Egyetlen munkahelye a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola és Óvoda volt.  Kiemelkedő feladatának tekintette az úszás oktatását, Szentesen gyerekek ezreivel szerettette meg a vizet, az úszást, a vízilabdát.
Labdarúgó edzései az alsó és a felső tagozatosok körében is népszerűek voltak. Időt, energiát nem kímélve a sportolás fontosságára irányította a tanítványai figyelmét.
Hitvallása: ép testben ép lélek. Tanítványai fel is néztek és néznek rá.   Energiája kifogyhatatlan. 2018-ban a Férfiak Klubja méltónak találta a Gránit Oroszlán Példakép Díj elnyerésére.

Képgaléria az elismerés átadásáról:

navigate_before
navigate_next

A Szentes TV összeállítása, a 2020.évi sport életmű díjas Benedek Tibor Zoltánról:

 

Vélemény, hozzászólás?