Kiemelt hírek Sport Szentes

Sportágában és egyesületében kimagasló sportolók elismerése

A szentesi Önkormányzat november 13-án, a dr. Papp László Városi Sportcsarnokban rendezte meg a Sportolói ünnepséget, melyen elismerték a 2020-ban legjobb sportteljesítményt nyújtó versenyzők munkáját. Ezúttal a sportágában és egyesületében kimagasló sportolókról számolunk be.

Tasic Nenad (Szentesi Kosárlabda Klub)

A junior csapat kiemelkedő játékosa. 10 éves kora óta kosárlabdázik, bajnoki mérkőzéseken a legtöbb pontot
dobó játékosok közé tartozik. Többször az ő labdaszerzése vagy kosara döntötte el a mérkőzést. Csapattársai felnéznek rá, példaképként tekintenek rá nemcsak a pályán, hanem a magánéletben is, hiszen 3 nyelven beszél anyanyelvi szinten és talpraesettségének köszönhetően mindig feltalálja magát, segíti a többieket.

Ásós Zsolt (Szentesi Farkasok Kézilabda Club)

A bajnoki mérkőzéseken nagyon szépen teljesít, évről-évre bizonyítja, hogy vezéregyénisége csapatának, a góllövő listákon minden évben az élmezőnyben szerepel. Lelkesedése, szorgalma, edzésen és mérkőzésen való munkája példamutató a fiatalabb játékostársak számára.

Ormai Zoltán (Szentesi Kinizsi SZITE)

6 éves kora óta az egyesület tagja, az évek alatt a bajnokságon, tornákon bizonyította tehetségét, sporthoz való hozzáállását. Csapata a 2020/2021-es Csongrád- Csanád megyei U14-es bajnokság 1. helyezettje.
Csapat vezéregyénisége, meghatározó játékosa. Edzésmunkája kiváló, társaihoz való hozzáállása példás. Edzéseken a gyakorlatokat alázatosan, a tőle elvárható maximumom végzi.

 

 

Vélemény, hozzászólás?