Hírek Kiemelt hírek Sport Szentes

Sportos, családias hangulat a jubileumi Nippon Zengon

A Wellnes Colosseum szervezésében november 11-én, a szentesi dr. Papp László Városi Sportcsarnokban rendezték meg a  X. Valdor Nippon Zengo Giga Fesztivált. A Mezőkovácsházi Szivárvány Aqua cég vezetője nyitotta meg a programot. Változatos tréningeket, kellemes kikapcsolódást kívánt, és minden résztvevőnek egy-egy palack ásványvizet adott át.  Shihan Brezovai  Sándor , a Nippon Zengo tömegsportmozgalom alapítója is köszöntötte az ország számos pontjáról és a határon túlról érkezett sportolókat, majd díjakat adott át a legaktívabb klubok vezetőinek, a foglalkozásvezetőknek.

 

Ezt követően kezdődött el a széles repertoárt felvonultató tréningek sorozata. Bemelegítésként a díjazott klubvezetők közösen tartottak foglalkozást, majd egymás után jöttek a más-más jellegű mozgásformákat tartalmazó órák.

Volt kangoo Jumps (Béres Orsival), zumba (Aradiné Katival), bodyART (Muzsik Rékával), alakformáló torna (Bagi Alexával), Cardio Kick-Box (Borsos Petivel), zumba életérzés (Pavelka Andreával és Dombai Renátával), Nippon Zengo (Bagi Alexával) és végül nyújtás (Kádár Vikivel). Mindezekkel párhuzamosan Locskai József DORS – funkcionális köredzéseket is vezetett.

Egy válogatás, néhány részlet a foglalkozásokról:

 

Emellett különböző standokon mérhették fel kondíciójukat a résztvevők. Zöldség-és gyümölcstálcákon, valamint a Hungerit munkatársai termékeik kóstoltatásával kínálták a tápanyag-pótlást, valamint ingyenes egészségügyi szűréseket, méréseket, tanácsadást tartott a szentesi Egészségfejlesztési Iroda.

Végül közkinccsé tesszük a Tiszkécskei Nippon Zengo Klub üzenetét, amely hűen adja vissza a fesztivál hangulatát:

„Köszönet Bagi Alexandra, shihan Brezovai Sándor  és az összes segítőnek, hogy ezen a fantasztikus napon ismét együtt dobbant a Nippon Zengo szív”.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?