Hírek Kiemelt hírek Szentes

Start a VII. Speciális Olimpia Nyári Nemzeti Játékokon

Szentesen, a Kossuth téren augusztus 26-án megrendezett ünnepélyes megnyitóval megkezdődtek a VII. Speciális Olimpia Nyári Nemzeti Játékok.
Több mint 100-an kísérték körbe a városon az Olimpiai lángot, melyet a MH II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred egyik kijelölt szakasza vitt az élen. A Kossuth térre beérve meggyújtották az Olimpiai lángot.
A megjelent vendégeket Szabó Zoltán Ferenc Szentes polgármestere köszöntötte, és a rendezvény sikerérért létrejött összefogásról beszélt, megköszönte az abban résztvevők munkáját.
Üdvözölte a résztvevőket Szabó Tibor Szegvár polgármestere is, aki örömét fejezte ki, hogy a községük is részt vehet e nagyszabású esemény megrendezésében.
Ünnepi beszédet mondott Lengyel Lajos, az MSOSZ elnöke, Antal László ezredes, a MH II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred parancsnoka, Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség elnöke, az MSOSZ nagykövete, Schmidt Pál, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja, a MOB tiszteletbeli elnöke, valamint Farkas Sándor, agrárminiszterhelyettes, a térség országgyűlési képviselője. Valamennyien eredményes versenyzést kívántak a nemzeti játékok versenyzőinek.
Ezt követően kulturális műsort láthattak a sportolók, és az érdeklődő közönség, amelyben felléptek:
Szentes Munkás utcai Közösségi és Nappali ellátás csoportja
Gesztenyeliget Otthon Derekegyházi Ápoló Otthona
Just Show Band
ANIMAL CANNIBALS
CSEPREGI ÉVA
DJ DOMINIQUE

Vélemény, hozzászólás?