Csongrád Kiemelt hírek Sport

Strandbirkózó Magyar Bajnokság a Körös-torokban

A dr. Papp László Birkózó Sportegyesület augusztus 4-én rendezte meg a Körös-Toroki Strandbirkózó Magyar Bajnokságot. Az immár harmadik alkalommal megtartott megmérettetésen több rekord is született: a versenynek ilyen sok résztvevője még nem volt, 124 versenyző; ilyen sok klub még nem nevezett, 19 klub; ilyen meleg sem volt még, 30 fok feletti hőmérséklet.

A helyszín kiváló volt, a Körös-torok homokos partja. Jól sikerült az októberi, a budapesti Papp László Arénában rendezendő Felnőtt Birkózó Világbajnokság promótálása is. A Körös-toroki verseny színvonalát két kiváló birkózó emelte, Németh Zsanett (U23-as Európa-bajnok) és Galambos Ramóna (Junior VB 2.) személyében.

 

A csongrádi versenyen a dr. Papp László SE képviseletében 5 versenyző indult, eredményeik: Balogh-Szabó Anna Alíz – 1. hely; Őri József, Vajda Szebasztián – 3. hely; Lantos Lehel, Kuczora Attila – 5. hely.

 

 

A csapatversenyt az UTE nyerte, Baja és Nagyszénás előtt.

Reméljük mindenki jól érezte magát és jövőre ismét találkozunk Gratulálunk mindenkinek és köszönjük a sok felajánlást és támogatást!

 

 

(Mazula Erik)

 

 

Vélemény, hozzászólás?