Hírek Szentes

Szabó Zoltán Ferenc polgármester-jelölti programja

A Jövőnk Szentes egyesület szeptember 19-én sajtótájékoztatót tartott Szentesen, az egyik vendéglátó egységben, ahol ismertették programjukat, illetve a szervezet önkormányzati képviselő-jelöltjei azt a sajtó nyilvánossága előtt alá is írták.

A tájékoztatón Horváth István, a Pálmások Szövetségének (az egyesület egyik tagja) elnöke beszámolt arról, hogyan készült a Jövőnk Szentes programja. Ezt követően Szabó Zoltán Ferenc részletezte az elkészült programjukat.

A videón gyakorlatilag a teljes tájékoztatót láthatják.
Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3077527512318385

Szabó Zoltán Ferenc polgármester-jelölti programja

Szabó Zoltán Ferenc polgármester-jelölti programja(Képmelléklettel)A Jövőnk Szentes egyesület szeptember 19-én sajtótájékoztatót tartott Szentesen, az egyik vendéglátó egységben, ahol ismertették programjukat, illetve a szervezet önkormányzati képviselő-jelöltjei azt a sajtó nyilvánossága előtt alá is írták. A tájékoztatón Horváth István, a Pálmások Szövetségének (az egyesület egyik tagja) elnöke beszámolt arról, hogyan készült a Jövőnk Szentes programja. Ezt követően Szabó Zoltán Ferenc részletezte az elkészült programjukat. A videón gyakorlatilag a teljes tájékoztatót láthatják. Képmelléklet: https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3077527512318385

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. szeptember 19., csütörtök

Vélemény, hozzászólás?