Kiemelt hírek Szentes

Szegedi fotósok képei Szentesen

A Szentesi Fotókörnek széleskörű kapcsolatai vannak a hazai és a határon túli fotóklubokkal, több tárlattal szerepeltek már külföldön, és többet szerveztek a helyi kiállítótermekben. A legutóbbi ilyen rendezvényt augusztus 5-én tartották Szentesen, a Galéria Kávéház és étteremben, ahol a Szegedi Fotókör tagjainak alkotásaiból nyílt meg egy kiállítás.

A „Képeink” című tárlatot Kis Péter fotográfus ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. Először az összefogás erejéről, a fotóklubokban folyó munka, az egymás közötti kapcsolatok építésének jelentőségéről beszélt, majd egyenként mondott véleményt a kiállítók fotóiról.

Az alkotók: Dezső Mihály, Gyeviki János, Judik Alex, Karancsi Zoltán, Palágyi Andrea, Péntek László, Puskás János, Szabados László, Törköly József.

A több mint 60 éve alakult Szegedi Fotókör célja, hogy gazdagítsa a város, a régió és az ország fotográfiai képtárát. Jelenleg 16 taggal működnek, közöttük megtalálhatóak alkalmazott fotográfusok, fotóművészek, amatőr és hobbi fotósok, illetve fotótémában is hasonlóan színes a társaság. Ez a kiállítás a szegedi klub fotósainak jelenlegi kedvelt képeit mutatja be.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

A kiállítás megtekinthető október 14-ig, a kávéház nyitvatartási idejében.

Vélemény, hozzászólás?