Kiemelt hírek Szentes

Szegedről is támogatják a szentesi kórházat

„Emlékezzünk és segítsünk!” – Trianon 100. évfordulójára ezzel a mottóval, és egy sporteseménnyel is emlékezett a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat és a szegedi Platán Sport Egyesület.

Eredetileg egy valós futó, kerékpáros eseményt szerettek volna megrendezni Makón, de a járvány ezt a rendezvényt is elérte. Az évfordulót még a világjárvány sem árnyékolhatta be, ezért a lebonyolítást némileg újra tervezték, és egy virtuális sportrendezvénybe csomagolták.

Az „átalakított” verseny kapcsán összegyűjtött nevezési díjakból a „Dr. Bugyi István Kórházért” Alapítvány munkáját akarták támogatni, akik az elmúlt években, illetve a koronavírus elleni védekezés időszakában is kiemelkedően fontos és nehéz munkát végeztek.

Június 22-én Szentesen, a Dr. Bugyi István Kórházban Gémes László, a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat elnöke és Bednár László, a Platán Sport Egyesület képviselője együttesen adta át az Alapítvány képviselőjének, Dr. Kalmár Mihály főigazgatónak az összegyűlt 370.000,- Ft értékű támogatást.

További részleteket az alábbi linken olvashatnak:
http://www.csongrad-megye.hu/…/index.php/512-emlekezzunk-es…

Vélemény, hozzászólás?