Kiemelt hírek Szentes

Széleskörű egyeztetés – a Tóth József Színház és Vigadó ügyében

Társadalmi egyeztetésre várja Szentes és a környező települések lakosságát a város vezetése a Tóth József Színház és Vigadó kapcsán. Az egyeztetés szeptember 22-én 16:30-tól kezdődik a megyeháza udvarán.

A sokszínű vélemények megismerése céljából kérik Szentes és a környező települések lakosait, hogy az alábbi (anonim) kérdőívet töltsék ki, mellyel jelentősen segíthetik a színházi élet újra indítását városunkban.

A kérdőív elérhető: https://forms.gle/hYYQeQHpcqd2GF1N8

A képen a következők lehetnek: , szöveg, amely így szól: „性 TOTH JOZSEF SZINHAZ és VIGADO Társadalmi párbeszéd a Toth József Színház és Vigadóról 2020. szeptember 22., kedd 16:30 óra, Megyeháza udvara Tájékoztatót mond: Szabó Zoltán Ferenc polgármester, Szirbik Imre egykori polgármester, Takács Gábor projektmenedzser, Wittek Krisztina főépítész, Bődi Péter az Integrál Zrt. vezérigazgatója. A találkozó után lehetőség van 20 fős csoportokban megnézni az építkezést. Akik kalauzolják csoportokat: Szebeni Zoltán és Pásztor Antal. Erre előre kell jelentkezni titkarsag@szentes.hu e-mail címen vagy telefonon 06 63 510-302 számon.”

Vélemény, hozzászólás?