Kiemelt hírek Szentes

Szemétgyűjtési akció Szentesen

A Hungerit Zrt. április 23-án Tavaszi szemétgyűjtési akciót szervezett a szentesi általános iskolások felső tagozatosai számára. Összesen 4 iskolából (Deák Ferenc-, Klauzál Gábor-, Kiss Bálint Református-, Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola) közel 500-an vettek részt az eseményen.

A diákok saját iskolájuk környékén gyűjtötték össze az eldobott szemetet, és ezzel megtisztították a közterületek egy részét, hozzájárultak környezetük megóvásához.

Szentesi Gyors fotósa (Nagy Zsolt) a Szent Erzsébet Katolikus Iskola diákjait fényképezte, akik az Erzsébet téren, a Plébánia kertben, a Széchenyi ligetben és a Kurca partján szedték lelkesen a mások által eldobott szemetet, flakont, zacskót, vagy éppen ruhadarabot. A városban több iskola is csatlakozott az akcióhoz, ők is környékük rendbetételén szorgoskodtak.

 

 

A Hungerit Zrt. minden résztvevő számára biztosított egy pólót is amely, külön erre az eseményre készült.  Továbbá 100.000 Ft-tal jutalmazza a legnagyobb létszámban részt vevő iskolát, valamint egy osztálynyereményt is kisorsol. A nyerteseket későbbiekben egy hivatalos nyereményátadón hozzák nyilvánosságra – az összesítések és a sorsolás után.

 

Vélemény, hozzászólás?