Hírek Kiemelt hírek Szentes

Szent Erzsébet (zenei) Rózsái

A Szentesi Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola, a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola és Óvoda, valamint a Szent Erzsébet Rózsái Alapítvány közös szervezésében december 13-án rendezték meg a már hagyományos Jótékonysági Hangversenyt a zeneiskola koncerttermében. Ennek keretében a zeneiskolába is járó tanulók adtak hangversenyt, illetve az előző napokban megrendezett Erzsébet Hét keretében megtartott vetélkedők eredményeit hirdették ki.

Ez utóbbival kezdődött program. Nagyné Doba Katalin tanárnő megnyitotta  az eseményt, majd kiosztották az Adventi műveltségi vetélkedő, a Való Világos játék, a Hang-Ár játék díjazottjainak a jutalmakat, okleveleket, továbbá megtörtént a tombolasorsolás.

A Szent Erzsébet Rózsái Alapítvány elnöke, Szabó Mariann tanárnő megköszönte a szülők támogatását, mintegy 100-an kisebb ajándékokat is kaptak. Bejelentették, hogy az Erzsébet-heti vásáron 582.520 Ft bevétel jött össze, melyet az Alapítvány által finanszírozott gyermek-programok megvalósítására fordítanak.

Ezt követően a katolikus iskola zeneiskolába (is) járó növendékei közül néhányan bemutatták zenei tehetségüket.

Közülük két előadásból videón láthatnak két részletet:

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

 

 

Vélemény, hozzászólás?