Hírek Kiemelt hírek Térség

Szentes, Nemzeti Játékok – önkénteseket várnak!

Az idén a Magyar Speciális Olimpia Szövetség szervezésében augusztus 26-28 között Szentesen (részben Szegváron) rendezik meg a Nyári Nemzeti Játékokat, ahol értelmi fogyatékkal élő sportolóink mérik össze tudásukat 16 sportágban, illetve számos más kiegészítő programot is kínálunk számukra.
A szervezők az értelmi fogyatékkal élő sportolóink mellé keresnek segítőket, nemcsak sportolásban, hanem a kiegészítő rendezvényeken is. A jelentkezéshez nincs különleges feltétel, csak légy nyitott és elfogadó a fogyatékkal élő emberek felé.
A munkáról:
= Augusztus 27. és 28. (péntek, szombat) 9-től várhatóan 15 óráig, versenyek, de 15 óra után is lehet maradni a kiegészítő programokon.
Ekkor várhatók az általános segítő feladatok, melyekhez speciális tudás vagy tapasztalat nem szükséges, legfeljebb együttérzés és motiváció.
Amit kínálunk: megismerhetsz számos sportágat, a verseny lebonyolításával járó feladatokat. Közelebb kerülhetsz az értelmi fogyatékkal élő emberekhez – ez biztosan különleges élmény lesz számodra
Napközben hideg ebédet és önkéntes pólót kap minden segítő. Mivel a rendezvény több napos és számos helyszínen zajlik, a részleteket külön egyeztetjük.
Jelentkezni augusztus 15-ig lehet, itt:
Kérlek, segítsetek nekünk, hogy minél szebb élményekkel gazdagodjanak sportolóink! Számítunk rátok, segítőket, önkénteseket keresünk.
Várunk szeretettel minden jelentkezőt! (Középiskolások közösségi szolgálat keretében igazolást kaphatnak).

Vélemény, hozzászólás?