Kiemelt hírek Szentes

Szentes új, színvonalas vendégházzal bővült

Szentes centrumában, a Nagy Ferenc utcában július 22-én (jövő héten hétfőn) nyílik meg Chicago Vendégház, a városba érkező, minőségi szállást igénylő vendégek új szállás lehetősége.

A tulajdonos, Kertész Péter elmondta, hogy körülbelül egy év alatt sikerült kialakítani és berendezni a vendégházat. Céljuk volt egy stílusában egységes, berendezésében és szolgáltatásaiban magas színvonalat képviselő vendégház kialakítása.

Ennek érdekében Szőrfi Attila asztalos az 1924-ben épült ház eredeti tervei szerinti ablakokat készített, Tóthné Zsombó Ildikó lakberendező esztétikus, praktikus, egyedi megoldásokat sem nélkülöző berendezésekkel, felszerelésekkel installációkkal tette otthonossá a belsőt.

A különleges kiképzésű szobák elfoglalásával, az egy komplexumot alkotó Chicago étteremben fogyaszthatják el a vendégek az árban benne lévő reggelit, illetve ezen túlmenően az éttermi fogyasztásokhoz 10 % kedvezményt adnak.

Természetesen házon belüli szolgáltatásuk a bowling és a biliárd, újdonságként pedig a wellness részleg: jakuzzi, tusoló kabinok, finn- és infraszauna.

A vendégházban 4 nagyobb egy kisebb szoba található, mindegyikben egyénileg szabályozható légkondicionálóval, minibárral, külön álló fürdő-tusolókabinnal, ülősarokkal. (A cikk alatti videóból további részleteket tudhat meg.)

 

A szobák árai tartalmazzák a reggelit, parkolást, a légkondicionálót, a WIFI-t, a wellness használatát, biliárd, 30 perc bowling, a 10 % kedvezmény a Chicago éttermi fogyasztásából és a10% -os kedvezmény a La-bor borszaküzletben.

A szobák egy részét már a nyitásra lefoglalták, de természetesen foglalásokra van lehetőség a helyszínen, vagy a nagyobb internetes szállásportálokon.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2908941779176960

Chicago Vendégház

Szentes új, színvonalas vendégházzal bővült(Képmelléklettel)Szentes centrumában, a Nagy Ferenc utcában július 22-én (jövő héten hétfőn) nyílik meg Chicago Vendégház, a városba érkező, minőségi szállást igénylő vendégek új szállás lehetősége.A tulajdonos, Kertész Péter elmondta, hogy körülbelül egy év alatt sikerült kialakítani és berendezni a vendégházat. Céljuk volt egy stílusában egységes, berendezésében és szolgáltatásaiban magas színvonalat képviselő vendégház kialakítása.Ennek érdekében Szőrfi Attila asztalos az 1924-ben épült ház eredeti tervei szerinti ablakokat készített, Tóthné Zsombó Ildikó lakberendező esztétikus, praktikus, egyedi megoldásokat sem nélkülöző berendezésekkel, felszerelésekkel installációkkal tette otthonossá a belsőt. A különleges kiképzésű szobák elfoglalásával, az egy komplexumot alkotó Chicago étteremben fogyaszthatják el a vendégek az árban benne lévő reggelit, illetve ezen túlmenően az éttermi fogyasztásokhoz 10 % kedvezményt adnak. Természetesen házon belüli szolgáltatásuk a bowling és a biliárd, újdonságként pedig a wellness részleg: jakuzzi, tusoló kabinok, finn- és infraszauna. A vendégházban 4 nagyobb egy kisebb szoba található, mindegyikben egyénileg szabályozható légkondicionálóval, minibárral, külön álló fürdő-tusolókabinnal, ülősarokkal. (A cikk alatti videóból további részleteket tudhat meg.)A szobák árai tartalmazzák a reggelit, parkolást, a légkondicionálót, a WIFI-t, a wellness használatát, biliárd, 30 perc bowling, a 10 % kedvezmény a Chicago éttermi fogyasztásából és a10% -os kedvezmény a La-bor borszaküzletben.A szobák egy részét már a nyitásra lefoglalták, de természetesen foglalásokra van lehetőség a helyszínen, vagy a nagyobb internetes szállásportálokon.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2908941779176960

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. július 18., csütörtök

Vélemény, hozzászólás?