Hírek Kiemelt hírek Szentes

Szentesen is elkezdődött az Európai Mobilitási Hét

Szentes városa szeptember 16-22. között ismét megrendezi az Európai Mobilitási Hetet, melynek megnyitóját egy ’Bringás reggeli’-vel és egy mini „Egészség sziget” rögtönzött megszervezésével tartották meg a Kossuth téren.
Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember, gyermek, álló emberek és szabadtéri
Köszöntőt mondott Szabó Zoltán Ferenc, polgármester, aki felhívta a fiataok és idősebbek, a gyalogosok és a járművel közlekedők figyelmét a felelősségteljes közlekedésre, az egymásra odafigyelés fontosságára.
Különösen a kerékpáros közlekedés javulása hozhat jelentős eredményt a biztonságos közlekedésben, mivel Szentes kerékpáros város, nagyon sokan közlekednek biciklivel, a körükben a közlekedési ismeretek és annak betartása terén elért eredmények mindenképpen javítanának a közlekedésbiztonságon.
A rendezvényen szervezetten jelen voltak a Kiss Bálint Református Általános Iskola 2. a osztályos tanulói, akiknek éppen testnevelési órájuk volt, és a közlekedési szabályokkal is foglalkozniuk kellett.
Lehet, hogy egy kép erről: 17 ember, gyermek, álló emberek, szabadtéri és , szöveg, amely így szól: „Bringás reggeli Szentesen SPORT adidas vy”

Vélemény, hozzászólás?