Kiemelt hírek Szentes

Szentesen kávézott és diskurált Keresztes Ildikó

A Petőfi Café-ban szervezett Közéleti Kávéház sorozat április vendége Keresztes Ildikó, eMeRTon-, és Fonogram díjas énekesnő, illetve színésznő, előadóművész. A művésznővel dr. Dobos András állatorvos beszélgetett. (Végül, egy kis noszogatásra a nézők közül is hangzott el kérdés.)

 

 

 

A diskurzus nagyon hangulatosra sikeredett, ami annak is köszönhető, hogy a beszélgető partnerek jól ismerték, ismerik egymást. Továbbá ezt  a kapcsolatot erősíti, hogy az énekesnő nagy kutyabarát, kutyái miatt többször megfordult már a doktor fővárosi rendelőjében.

Keresztes Ildikó Erdélyben, Marosvásárhelyen született, amire egyrészt nagyon büszke, másrészt habitusát nagyon befolyásolja ez a tény. Énekesi karrierje már Magyarországon kezdődött, 1998-ban, azóta már több nagylemeze jelent meg, szinte megszámolhatatlan azon lemezek száma, amelyeken közreműködött.

Már több színházban is megfordult, természetesen több (és nemcsak a zenés) szerepet is eljátszott már, jelenleg a Turay Ida színtársulat tagja. Mentori szerepköréről, zsűri tagságairól is szót váltottak.

A beszélgetés során egyértelművé vált a közönség számára a művésznő lehengerlő, önfeledt őszintesége, közvetlensége, különleges hangszíne pedig ezúttal is rabul ejtette hallgatóit.

A szentesi kávézóban csak pár dalt énekelt, mivel kissé rekedt volt  hangja, de büszkén játszotta be a  Budapest Dal 2018 lemezre énekelt, részben saját szövegű dalát.

 

A hangulatról már szó esett, de ide tartozóan még meg kell említeni, hogy a több mint egy órás beszélgetésen a nézők és a főszereplők között otthonosan, vidáman, másokat nem zavaróan sétálgatott az a pici kutyus, akit a művésznő nemrégiben talált Hódmezővásárhelyen, és magához vette……

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?