Kiemelt hírek Sport Szentes

Szentesi atléta a Szuper Liga döntőben

Szeptember első hétvégéjén a budapesti Lantos Mihály Sportközpontban rendezték a 8. Atlétikai Magyar Szuper Liga döntőt, amely a Magyar Bajnokság mellett a legmagasabb rangú verseny.
A tokiói olimpián részt vett atléták színe-java és a nyári korosztályos világbajnokságokon fantasztikus tehetségüket megmutató fiatalok is ott voltak a két napos viadalon. Itt már tényleg csak a legjobb hazai versenyzőket láthattuk, a két nap 38 számának mindegyikében a legjobb nyolc – egészséges – atléta futhatott, dobhatott és ugorhatott.
A szentesi Maximus SE atlétái közül Váradi Krisztina, a korábban megrendezett Szuper Liga fordulókon szerzett pontjaival jogosultságot szerzett a döntőben való indulásra, mégpedig súlylökésben és diszkoszvetésben is.
Mindkét számban idei legjobb egyéni eredményét tudta nyújtani. Súlylökésben 12,90 méteres eredményével hatodik helyezett lett. Diszkoszvetésben 46,25 méteres dobásával a negyedik helyen végzett.
A közel egy éves kihagyás utáni visszatérése, eredményei biztatóak a jövőre nézve. Legközelebbi versenye Szentesen lesz október 9-én. Utána egy hosszú felkészülés következik a fedett pályás versenyek előtt.
A képeken: Váradi Krisztina és edzője Benkő Márta, valamint Márton Anita olimpiai bronzérmes, világbajnoki ezüstérmes, fedett pályás világbajnok súlylökő.
Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember, álló emberek és szabadtéri

Vélemény, hozzászólás?