Kiemelt hírek Sport Szentes

Szentesi atléták hétvégi sikerei

Budapesten, az MTK Lantos Mihály Sportcentrumában a hétvégén került megrendezésre a Magyar Szuper Liga döntő, ahová az elmúlt versenyidőszakban megrendezett szuper liga versenyeken legtöbb pontot összegyűjtő versenyzők jutottak be.

A szentesi Maximus Sportegyesületből Váradi Krisztina súlylökésben és diszkoszvetésben, Rakovszky Tibor súlylökésben került a döntőbe, Kocsis Alexandra és Dudás Vencel tartalékként szerepelt.

Szombaton rendezték a férfi súlylökést, ahol Rakovszky Tibor rendkívül motíváltan kezdett, az egész szezonban nem lehetett ennyire lazának, könnyednek látni! Ennek meg is lett az eredménye: a szezon legjobb eredményével 17,42 méterrel első helyezett lett. Rakovszky ezzel a szuper liga történetének legeredményesebb súlylökője, immár negyedszer lett ennek a számnak bajnoka!

Vasárnap Váradi Krisztina kezdett diszkoszvetéssel, számára az ötven méter körüli eredmény volt a célkitűzés, 49,93 méteres eredményével harmadik helyezett lett. Pár perccel a diszkoszvetés befejezése után kezdődött a súlylökés döntője, ahol szintén harmadik helyezést ért el.

Kocsis Alexandra, és Dudás Vencel – saját számukban – egyaránt kilencedik lett.

Ebben az évben még a Tisza Kupa nemzetközi verseny lesz Szegeden, ahol természetesen ott lesznek a Maximus SE versenyzői, a gyermek és ifi versenyzők is.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

Vélemény, hozzászólás?