Kiemelt hírek Szentes

Szentesi ecsetforgatók a Dózsa-házban

Almási Jánosné, Andrikó Istvánné, Arató Istvánné, Józó Márta, K Szabóné Licsicsányi Rózsa, Kéveszkiné Pintér Katalin, Kispálné Fejes Erzsébet, Körösi Árpád, Négyesi Jánosné, Sinkó Magdolna, Török Imréné, Török Katalin, Vecseri Lászlóné Vass Rózsa, Vinczéné Keller Teri.

A Szentesi Kapocs Egyesület amatőr festőcsapatának, fentebb felsorolt 12 tagjának nyílt kiállítása február 8-án a Dózsa Ház nagytermében. A képeket Almási Jánosné az egyesület elnöke ajánlotta az érdeklődők figyelmébe.

Bevezetőjében megköszönte a házigazda intézmény vezetőjének, Baráth Lászlónak a program megvalósításához nyújtott segítségét.

A harmadik alkalommal megvalósult tárlaton ismét sikerült bebizonyítani, hogy az egyesület alkotói nemcsak tehetségesek egy adott művészi területen, hanem képesek egyre magasabb színvonalú munkákat létrehozni.

A kiállítók között vannak olyanok, akik egyénileg keresik fejlődésük lehetőségeit, mások szakköri keretek között sajátítják el az új technikákat. Együtt-munkálkodásuk alkotó-táborokban való részvétellel, valamint közös kiállításokon nyilvánul meg.

A Kapocs Egyesület-beli tagságuk egy olyan közösséget jelent, ahol az alkotás, a teremtés a cél, „mellékesen” ezen az úton észrevétlen kincsek is teremtődnek – mondta az elnök asszony.

A megnyitó végén Almási Jánosné megköszönte a kiállítók önmegmutató szándékát, és reményét fejezte ki, hogy a tárlatlátogatók kinyitják szívüket, és közös élménnyel fogadják be az alkotói pillanatokat.

Az egyesület nevében minden kiállítónak egy szál virágot adott át a csoportos kiállítás emlékére.

A megnyitón közreműködött Szemerédi Endréné.

A kiállítást március 10-ig tekinthetik meg a Dózsa-ház nyitvatartási idejében.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3520738941330571

Vélemény, hozzászólás?