Kiemelt hírek Sport Szentes

Szentesi Farkasok találkozója

A Szentesi Farkasok Kézilabda Club december 18-án, a dr. Papp László Városi Sportcsarnokban a   rendezte meg évzáró találkozóját – kézilabda mérkőzésekkel „fűszerezve”. Ez már a negyedik ilyen jellegű esemény volt a klub életében, most is szép számban fogadták el a szülők is meghívást.

Egy rövid köszöntőt tartott Tibi bá (Orosz Tibor), majd két „önként” vállalkozó fiatal irányításával bemelegített gyerek, szülő, és szenior kézilabdás, majd jöttek egymás után a meccsek.

„Összecsaptak” a gyermekek a gyermekekkel, a gyermekek a szülőkkel, korcsoportonként vegyes (fiú-lány) csapatok, a szülők  (szeniorok) az U14-es legjobbakkal – közel egy órán át „ment” a kézilabda.

Persze elsősorban a játék. a szép megoldások kapták  a fő szerepet, hiszen már egy kicsit érződött a közelgő karácsony hangulata is. A gyönyörű ziccerek, gólok mellett az egyik különlegesség az volt, amikor édesanya, annak fia, és fiának gyermeke (Téli Márta családja) egyszerre voltak a pályán.

Az egyesület ezt az alkalmat használta fel arra is, hogy a nemrégiben vásárolt új melegítőket átadja a sportolóiknak – ezúttal 68 –at osztottak ki.

A mérkőzések végén volt évértékelés is (Oroszné Tihanyi Márta), ezt követően szorgalmuk, teljesítményük és az edzéslátogatottságuk alapján néhányan erre az alkalomra gyártott pólót kaptak: Takács Aletta (U13), Kovácsi Zóra (felnőtt megyei női), Orosz Attila (U13), Felföldi Zsombor (U14), Ásós Zsolt (serdülő fiú).

Két különdíjas is volt, a lányoknál Szécsiné Csenki Anita, fiúknál pedig Jász Kende András – mind ketten kapusok.

A díjazás, valamint a kölcsönös jó kívánságok átadása után pedig következett a pizzázás, a sütizés és az üdítők elfogyasztása.

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?