Kiemelt hírek Szentes

Szentesi fodrász-ezüstérem

Magyar Országos Szakmai Ipartestület november 18-án Budapesten, a New York Palace-ban rendezte meg a Hungarian Open Europe Cup 2018 elnevezésű szépségipari eseményét. Ez Magyarország legsokszínűbb, nemzetközi szépségipari rendezvénye, szépségszakmai versenyekkel, nagyszínpadi show-műsorokkal és páratlanul gazdag, sokszínű szépségipari vásárral.

Ennek keretében tartották meg a fodrászok nemzetközi versenyét, ahol 18 országból érkeztek versenyzők, különböző (12) kategóriákban mérték össze tudásukat.

Ezen részt vett Nagy Dominika, a HSZC szentesi Zsoldos Ferenc Szakgimnázium és Szakiskola 10. osztályos tanulója, és a tradicionális, menyasszonyi konty /tanuló/ elkészítésében az előkelő második helyen végzett!

Gyakorlatilag élete első, igazi nagy versenyén már alig maradt el a  győzelemtől, ráadásul olyan frizurafésülésben, amit még tanítási órákon nem is tanult, többek között emiatt is nagyon sokat gyakorolt szabadidejében. Még azt is vállalta, hogy Szegeden (busszal járt be) Kormány Eta mesterfodrász (világbajnoki ezüstérmes) „keze alatt” készült fel.

Neki nagyon sokat köszönhet, de még mások is segítették a felkészülésben, a versenyzésben – amit ezúton is megköszön.

Az iskolában két év múlva érettségizik, nagyon komoly elhatározottsággal mondta, hogy nem elégszik meg ezzel  az eredménnyel, már most is látta (talán) egyetlen elkövetett hibáját, képezi magát tovább a fodrász szakmában, és az érettségi után is folytatni kívánja.

Gratulálunk a szép sikerhez Dominikának és felkészítőjének, Kormány Etának!

Kormány Eta és Nagy Dominika az ezüstérmes frizurával
f.: HOEC

 

Vélemény, hozzászólás?