Kiemelt hírek Szentes

Szentesi ovisok és a természetvédelem

A Madarak, Fák Napja alkalmából Szentesen, a Széchenyi ligetben május 22-én rendezték meg a már hagyományos környezetvédelmi napot a Rákóczi Ferenc utcai Óvoda szervezésében. A programon a város valamennyi óvodája (10) képviseltette magát a nagycsoportosaival (250 gyermek).

A szervező óvoda Maci csoportjának táncos bemutatóját követően elkezdődött a ligeti séta, melynek során az ovisok – interaktív módon – megismerkedtek az év madarával, a gólyatöccsel, az év fájával, a 135 éves Mandulafával, és a sajmeggyel.

 

A ligetben kialakított öt „állomáson” olyan feladatokat kaptak a gyerekek, melyek megoldásával gyarapíthatták természetvédelmi ismereteiket, illetve fejlődhetett kézügyességük, kreativitásuk.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/szentesigyors/photos/…

 

Madarak Fák Napja 2019 szentesi ovik

Szentesi ovisok és a természetvédelem(Képmelléklettel)A Madarak, Fák Napja alkalmából Szentesen, a Széchenyi ligetben május 22-én rendezték meg a már hagyományos környezetvédelmi napot a Rákóczi Ferenc utcai Óvoda szervezésében. A programon a város valamennyi óvodája (10) képviseltette magát a nagycsoportosaival (250 gyermek). A szervező óvoda Maci csoportjának táncos bemutatóját követően elkezdődött a ligeti séta, melynek során az ovisok – interaktív módon – megismerkedtek az év madarával, a gólyatöccsel, az év fájával, a 135 éves Mandulafával, és a sajmeggyel. A ligetben kialakított öt „állomáson” olyan feladatokat kaptak a gyerekek, melyek megoldásával gyarapíthatták természetvédelmi ismereteiket, illetve fejlődhetett kézügyességük, kreativitásuk. Képgaléria:https://www.facebook.com/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2761553290582477

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. május 22., szerda

Vélemény, hozzászólás?