Kiemelt hírek Szentes

Szentesi stand-up-os – Szentesen

Ki más is beszélhetne olyan hitelességgel és humorral a pályatévesztésről – vagy nevezzük inkább pályaelhagyásnak –, mint Kőhalmi Zoltán, a szentesi származású építész, stand-up-os.

Pályatévesztési Tanácsadó címmel november 6-án Szentesen, az Ifjúsági Házban tartott (két) előadást a kiváló humorista. A szervezőktől tudom, hogy maga a név (Kőhalmi Zoltán) óriási vonzerőt jelent már évek óta, gyakorlatilag „szájhagyomány útján” már meg is vásárolják a jegyeket a nézők.

Önálló estjében a nagybetűs élet rögös útján elkallódott emberi erőforrások létkérdéseire keresi a választ, mert hát – mi szentesiek tudjuk, hogy – Kőhalmi Zoltán gyakorlott pályatévesztő. Vajon, kisgyerek korában mindenki űrhajós szeretett volna lenni? És mi akart lenni Farkas Bertalan? Miből áll a DJ-képzés? Mivel foglalkozik egy utánhímző? És mi után? Emlékszünk bármire is az iskolai tananyagból? Meg lehet tanulni a másodfokú egyenlet megoldóképletét játékosan? Mi az a zsuzsok?

A kérdésekre adott ’Kőhalmi-válaszok” pedig szinte folyamatos nevetésre késztették a közönséget. Így van ez rendjén. A közönségnek az a kisebbik hányada sem csalódott a humoristában, aki nem ismerte az előadót. Jól jártunk Kőhalmi (építészi) pályaelhagyásával.

Két szóval: mindenki jól szórakozott.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

 

Vélemény, hozzászólás?