Hírek Szentes

Szentesi szabadtéri: fergeteges vígjáték, fergeteges színészek

A Szentesi Nyári Szabadtéri Színház keretében július 11-én mutatták be a Pasik a pácban című, két felvonásos, zenés vígjátékot – Gergely  Róbert rendezésében.

A középkorú házaspár, Mildred és George 25 éves házassági évfordulójukon készülnek a tengerpartra. Viszont a férj nem nagyon akar menni. Vacsora vendégeket vár a házaspár, akik közül csak Ethel, Mildred nővére érkezik meg. Kiderül, hogy csúnyán összeveszett  férjével, Humphreyvel. A két testvér arra szövetkezik férjeik ellen, hogy akkor ők utaznak el a tengerpartra, egy laza hétvégére.

 

A két itthon hagyott férj, kihasználva a helyzetet, beleveti magát az  éjszakába. Két fiatal „pipivel” egy görbe és buja estét kívánnak eltölteni. Ám a lakásban nem csak ők négyen, hanem a feleségeik is ott vannak. Sztrájk miatt nem tudtak elrepülni a tengerpartra.

 

A két pasi igencsak pácban van!

Tehát maga a téma hozza a meglepetések sorozatát is magában hordozó konfliktust, melyen megoldása csak fergeteges ötletekkel történhet meg. Ezeket jól bemutatni – leginkább – csak fergeteges színészi játékkal lehet.

Először Csomor Csilla nevét kell említeni, aki bizonyította: nem csak a sokak által kedvelt tv-sorozatban vállat szerepe, hanem színpadi munkája miatt is méltán lehet népszerű. Aztán Beleznay Endrét, aki sodró lendületű játékával magával ragadta társait. Humora (mert néha „hozzátett” a darabhoz) kiváló, és igyekszik vissza fogott maradni.

A többiek is – Csonka Zsuzsanna, Buch Tibor, Némedi-Varga Tímea és Házy Anita mindent megtettek a sikerért, ami nem is maradt el: a többszöri vissza taps ezt jelezte.

További képek:

https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=1626070214130796

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?