Hírek Kiemelt hírek Szentes

Szentesi Szalon: Badár-Szőke kettős

A Tóth József Színház és Vigadó által szervezett Szentesi Szalon legutóbbi vendégei Badár Sándor és Szőke András voltak. Mindketten Szentesről indultak művészi pályájukra, és az ott elért sikereik ellenére is szívesen térnek vissza szülővárosukba, hogy szórakoztassák a „földijeiket”.
Így történt ez január 27-én is, amikor a ’Delelő, Obsitos és Fekete bárány’ című filmjük bemutatása kapcsán jöttek Szentesre. A két vendéget– régi ismerősként – köszöntötte Farkas Sándor miniszterhelyettes, a térség országgyűlési képviselője, és Szabó Zoltán Ferenc polgármester. (A színházban megjelent a két fellépő közeli barátja, Fábry Sándor is.)
Elsőként Szőke András kedves szavakkal emlékezett egykori gimnáziumi tanáraira, és külön – egy nagy virágcsokorral is – köszöntötte Bácskai Mihályné Erzsike nénit.
Ezt követően Torday Henrietta, a színház munkatársa igyekezett mederbe terelni a beszélgetést a két stand up-os humoristával, ez nagyjából sikerült is.
A program során szóba került a film készítésének néhány mozzanata (humorral gazdagon megspékelve), de név szerint megköszönték a film elkészítését támogató cégek, magánszemélyek adományait.
Végül, az utóbbi hónapokban kissé „megújult” filmet vetítették le.

Vélemény, hozzászólás?