Kiemelt hírek Szentes

Szentesi technikai újdonság a magyar iskolákba!

Szentes patinás vállalkozása, a KONTASET Kft. egy új, rendkívüli fejlesztéssel segíti a magyar emberek – főként iskolák – vírus elleni védelmét. A cég fejlesztő mérnökei egy olyan hőkamerás rendszert készítettek, amely a jövő héttől kezdve folyamatosan kerül kihelyezésre az iskolák bejáratához.

Ezzel kapcsolatban október 1-én a gyár területén tartottak rendkívüli sajtólátogatást, melynek során a város vezetőinek Zsigó Lajos termelési vezető bemutatta az új berendezés gyártási folyamatát.

Ezt követően egy rögtönzött tájékoztatót is tartottak a koronavírus elleni küzdelemben nagyon frontos szentesi innováció részleteiről, az új technikai vívmánynak a jelentőségéről.

Összesen közel 300 db. hőkamerás berendezésre van már megrendelésük, sőt a jövő héten már le is szállítják. További részletek a VIDEÓ-n!

Kontaset sajtótájékoztató

Szentesi technikai újdonság a magyar iskolákba!(Videóval és képmelléklettel))Szentes patinás vállalkozása, a KONTASET Kft. egy új, rendkívüli fejlesztéssel segíti a magyar emberek – főként iskolák – vírus elleni védelmét. A cég fejlesztő mérnökei egy olyan hőkamerás rendszert készítettek, amely a jövő héttől kezdve folyamatosan kerül kihelyezésre az iskolák bejáratához.Ezzel kapcsolatban október 1-én a gyár területén tartottak rendkívüli sajtólátogatást, melynek során a város vezetőinek Zsigó Lajos termelési vezető bemutatta az új berendezés gyártási folyamatát.Ezt követően egy rögtönzött tájékoztatót is tartottak a koronavírus elleni küzdelemben nagyon frontos szentesi innováció részleteiről, az új technikai vívmánynak a jelentőségéről.Összesen közel 300 db. hőkamerás berendezésre van már megrendelésük, sőt a jövő héten már le is szállítják. További részletek a VIDEÓ-n!Képmelléklet:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=4482907878447001

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2020. október 1., csütörtök

 

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=4482907878447001

Vélemény, hozzászólás?