Hírek Kiemelt hírek Szentes

Szentesi Természet-, és Vadvédelmi Mentőközpont Alapítvány közleménye

Már több mint egy éve létrejött a Szentesi Természet-, és Vadvédelmi Mentőközpont Alapítvány, teljesen leválva a Hortobágyi Madárkórház alapítványától és minden intézményétől. A szentesiek így gondolták, de az elmúlt hónapok sok csalódást hoztak.
Most jutottak el arra a pontra, hogy helyére teszik a dolgokat, a tényeket, mert a jövőben szeretnék munkájukat nyugodt körülmények között végezni. A következőkben az ő közleményüket olvashatják:
„HELYREIGAZÍTÁS!!!
Nagy tisztelettel kérünk mindenkit, hogy a szöveg olvasása valamint a képek megtekintése után egy megosztással segítsen minket!
2020. 11. 26. nappal a Madárkórház Alapítvány Szentesi Madármentő Állomása megszűnt Szentes városában.
2020. 11. 26. nappal a Szentesi Természet-, és Vadvédelmi Mentőközpont Alapítvány jött létre Szentes városában.
A fent nevezett alapítványok működése, egymástól teljesen független.
Ezidáig már többször kértük a Madárkórház Alapítványt, hogy a Madárkórház Alapítvány Szentesi Madármentő Állomás facebook oldalát szüntessék meg, vagy saját alapítványuk nevére módosítsák. Ez mind eddig nem történt meg. Mind e mellett a Google keresőben sem találtunk változtatást.
A félreértések elkerülése érdekében, szeretnénk mindenkit tájékoztatni. Az alapítványok teljesen függetlenek egymástól, jelen pillanatban nem folytatunk összedolgozást.
A Szentesi Természet-, és Vadvédelmi Mentőközpont Alapítvány Szentes városában a 6600 Szentes, Bocskai u. 9. szám alatt működik.
Ügyeleti száma: 06 30 633-2900
Munkánkat a Szeged Vadaspark összedolgozásával végezzük.
Számlaszámunk, nem azonos a Madárkórház Alapítványéval.
Mutatjuk a mi számlaszámunkat: 11735043-23537536-00000000
Miért is írjuk a helyreigazítást?
Nagyon sok támogató keresett meg minket 2020. 11. 26. naptól – 2021. június hónapig, hogy az oldalt úgy találták meg a természetet és madarakat szerető emberek “Madárkórház Alapítvány Szentesi Madármentő Állomása”, ezt mi még csak értjük is, bár szerintem rajtunk kívűl még sokan mások is.
A régi oldalunkat, amit már a Madárkórház Alapítvány üzemeltet 2021. júniusától Madárkórház Alapítvány Hortobágyi Madárpark néven lehet megtalálni.
Ami viszont nem került helyesbítésre az oldalukon, a logóban a Madárkórház Alapítvány Szentesi Madármentő Állomása felirat olvasható változatlanul, a megadott ügyeleti szám szintén az új alapítvány ügyeleti telefonszáma. Mutatjuk: 06 30 633-2900 nem mellesleg ez egy saját előfizetéses telefonszám, aminek a számlabefizetését nem a Madárkórház Alapítvány rendezi, az adott telefonszám, kizárólag a Szentesi Természet-, és Vadvédelmi Mentőközpont Alapítvány ügyeleti száma!
Említést érdemel, illetve gondolkodóba ejt sokunkat és kedves támogatóinkat is, ha a Google keresőbe beírják, hogy “szentesi” és ennél több nem kell, azonnal szembesülnek két alapítvánnyal.
1. Madárkórház Alapítvány Szentesi Madármentő Állomása Ügyeleti szám: 06 30 633-2900 Cím: 6600 Szentes, Bocskai u. 9.
2. Szentesi Természet-, és Vadvédelmi Mentőközpont Alapítvány
Ügyeleti szám: 06 30 633-2900 Cím: 6600 Szentes, Bocskai u. 9.
Ugye milyen érdekes és szembetűnő, hogy egy és ugyanazon címen és ügyeleti telefonszámmal két alapítvány létezik egyszerre?!
A magunk nevében szeretnénk elnézést kérni minden kedves támogatónktól, illetve segítőinktől a fentiekben leírt megtévesztés miatt!
A 6600 Szentes, Bocskai u. 9. szám alatt kizárólag a Szentesi Természet-, és Vadvédelmi Mentőközpont Alapítvány működik!
Az ügyeleti telefonszám kizárólag hozzánk tartozik!
A számlaszámunk nem egyezik meg a Madárkórház Alapítvány számlaszámával!
A mi számlaszámunk mutatjuk Számlaszám: 11735043-23537536-00000000
Köszönjük megértésüket és ezúton mi kérünk elnézést mindenkitől.”

Vélemény, hozzászólás?