Hírek Sport Szentes

A szentesi „várvédők” szoros eredménye az egriek ellen

A 2017/2018-as férfi vízilabda bajnokság első fordulójában október 4-én, a tavalyi bajnokság második helyezettjét, az Eger együttesét fogadta a Metalcom Szentes együttese a dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.

Két szokatlan eseménnyel kezdődött a mérkőzés. Az egyik: a Szentesi Vízilabda Klub elnöke utánpótláskorú játékosokat és úszókat köszöntött. (A rossz hangosítás és a szerencsétlen helyen történő köszöntés miatt további részleteket erről később tudunk közölni.)

A másik az igazán érdekes: a hevesi együttes elfelejtette elhozni az igazolásokat, így egyéb dokumentumok (személyi, útlevél) alapján „azonosították be” a játékvezetők a játékosokat.

Az összecsapás folyamán a szentesi csapat olyan védekezést mutatott, amelyre a későbbiekben lehet építeni. A mérkőzés elején a hazai gárda jól tartotta magát, de aztán a következő két negyed egyértelműen az ellenfélé volt, de a negyedik negyedben ismét nagyot küzdöttek a hazaiak,  György Dávid remekül védett, a kapufák helyet kapuba dobtak, és szorossá tették a végeredményt:

Metalcom Szentes – ZF Eger 4:6 (1:2, 0:3, 0:1, 3:0)

A szentesi gólszerzők: Nagy Márton 2, Werner Richárd 1, Somogyi Balázs 1.

Pellei Csaba, a szentesiek edzője így értékelt a mérkőzést követően: Egy jó csapat, remek edzőjével érkezett Szentesre. Az eredménnyel maximálisan elégedett vagyok, egy Egertől hat gólt kapni kiváló teljesítmény. Az utolsó két negyedben egy gólt kaptunk, ami a kapusunkat és a védekezésünket dicséri. A velünk egy szinten lévő csapatok ellen is hasonlóan jó teljesítményt kell produkálnunk.

 

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?