Kiemelt hírek Szentes

Szentesre már megérkezett a Mikulás

Szentesen, a dr. Papp László Városi Sportcsarnokban december 2-án adott koncertet a Pom-Pom együttes. A zenekar már évek óta hagyományosan december első napjaiban megrendezi a Pom-Pom Mikulás koncertjét, ahol vendégül látja a családokat, és természetesen „hivatalos” a Mikulás is.

Pom-Pom koncert egyveleg

Szentesre már megérkezett a Mikulás(néhány képpel is)Szentesen, a dr. Papp László Városi Sportcsarnokban december 2-án adott koncertet a Pom-Pom együttes. A zenekar már évek óta hagyományosan december első napjaiban megrendezi a Pom-Pom Mikulás koncertjét, ahol vendégül látja a családokat, és természetesen „hivatalos” a Mikulás is. Az idei koncertnek az „Elveszett a Télapó puttonya” címet adta a zenekar, de a program ideje alatt senki sem bánkódott, igazán fantasztikus, kiváló hangulatban telt el. Ezúttal a Mikulás 500 csomagot hozott magával, amit csomagjegyek (érkezési sorrendben osztották ki) ellenében kaphattak meg a gyerekek. (Olyan sokan voltak a koncerten, hogy az csomagok száma kevésnek bizonyult – lehet, hogy útközben elvesztette a Télapó…)Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2393598494044627

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. december 2., vasárnap

Az idei koncertnek az „Elveszett a Télapó puttonya” címet adta a zenekar, de a program ideje alatt senki sem bánkódott, igazán fantasztikus, kiváló hangulatban telt el.

Ezúttal a Mikulás 500 csomagot hozott magával, amit csomagjegyek (érkezési sorrendben osztották ki) ellenében kaphattak meg a gyerekek. (Olyan sokan voltak a koncerten, hogy az csomagok száma kevésnek bizonyult – lehet, hogy útközben elvesztette a Télapó…)

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

Vélemény, hozzászólás?