Hírek Kiemelt hírek Szentes

Szépítsük meg Szentest! – “Boros technikum”

A Hódmezővásárhelyi SZC Szentesi Boros Sámuel Technikum diákjai csatlakoztak a ”Szépítsük meg Szentest!” elnevezésű programhoz: március 25-én három osztály közel 80 tanulója gyűjtötte a szemetet iskola környékén.
Szentes városában elindult egy hatékonyabb, az iskolásokat, fiatalokat célzó ZÖLD GONDOLKODÁS, CSELEKVÉSI PROGRAM, azzal a céllal, hogy a számos ötletes esemény keretein belül minél több szentesi diákot bevonjanak a város újrahangolt, ZÖLD SZELLEMISÉGÉBE!
A célunk az volt, hogy a diákok saját iskolájuk környékén gyűjtsék össze az eldobott szemetet, ezzel megtisztítsák, óvják környezetüket.
A Boros zöldiskola, mivel intézményünk minden szempontból és területen igyekszik a diákokat a környezettudatosságra nevelni. Nemcsak tanítjuk, hanem tettekkel is bizonyítjuk elkötelezettségünket, és a gyakorlatban is segítünk elsajátítani a legfontosabb tudnivalókat a témában. A diákok jó hangulatban vettek részt ebben a kezdeményezésben. Bízunk abban, a tisztaság és a rendezettség iránti igény hosszú távon is megmarad a gondolatvilágukban, illetve a tetteikben.

Vélemény, hozzászólás?