Kiemelt hírek Szentes

Szépkorú köszöntése a Parkerdő otthonban

Szirbik Imre, Szentes polgármestere március 19-én 90.születésnapja alkalmából köszöntötte Nagy Jánosnét, a jubiláns jelenlegi lakóhelyén, a Dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthonban. Ebből az alkalomból átadta a miniszterelnök Köszöntő Emléklapját, valamint egy virágcsokrot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagy Jánosnét sokan ismerhetik a városban, hiszen 75 éves koráig dolgozott a helyi kereskedelemben. Tizennyolc éves korában szerezte meg a szak-munkásbizonyítványát, és attól kezdve folyamatosan és több egységben dolgozott. Legtöbbet az Arany János utcai boltban, aztán később boltvezetőket helyettesített, végül a Francia pékségben fejeztet be aktív munkaviszonyát.

Az Otthonban is serény volt, öt éven keresztül besegített a konyhásoknak. Lakótársai életvidám asszonynak tartják, az is, csak a férje és fia korai halála miatt szokott szomorkodni. Van két unokája, akik Debrecenben élnek.

Ápolói szerint lehet rá számítani, amiben kérik segítségét azonnal megadja. Szereti a kis állatokat, különösen a cicákat, bár az intézményben nem tarthat. A jó hangulatú köszöntés a lakótársakkal és a polgármesterrel folytatott beszélgetéssel, sütizéssel zárult.

 

 

Vélemény, hozzászólás?