Kiemelt hírek Szentes

Szeptemberben nyílik a Szentesi Szalon

A szűk három hete hivatalosan is megnyitott Tóth József Színház és Vigadó egy közművelődési programsorozattal is előrukkolt a közönségnek: a Szentesi Szalon elnevezésű sorozatban havonta négy témával várják az érdeklődőket.
Sikerült összeállítanunk a Szentesi Szalon első hónapjának programját. Négy témakörben kínálunk előadásokat, a címeket igyekeztük úgy kitalálni, hogy mutassa ezen délutánok tematikáját. A ’Tudomány kuckóban’ aktuális tudományos témákról beszélünk közérthető nyelven, a ’Művész fészekben’ művészekkel művészetről beszélgetünk, a ’Sportcsillag sarok’ kiemelkedő sportolókat hoz Szentesre, az ’Életmód party’ pedig változatos programokat kínál majd az egészséges életmódról szóló beszélgetésektől kezdve a borkóstolóig – beszélt a programokról Seregi Zoltán, a szentesi intézményt (is) vezető Békéscsabai Jókai Színház igazgatója.
Hozzátette: az előadások ingyenesek lesznek, viszont a honlapon (https://www.tothjozsefszinhaz.hu/musor) keresztül regisztrációhoz kötöttek.
A Szentesi Szalon még ebben a hónapban 4 programot valósít meg:
Szeptember 23. 17.00 – Szentesi Szalon- Művész fészek; Vendég: Bene Zoltán író
Szeptember 24. 17.00 – Szentesi Szalon – Tudomány kuckó; Vendég: Sipos Anna művészettörténész
Szeptember 27. 17.00 – Szentesi Szalon – Sportcsillag sarok; Vendég: Dr. Molnár Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó
Szeptember 28. 17.00 – Szentesi Szalon – Életmód parti; Vendég: Seregi Zoltán, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója és Szojka Cinthia Daniella, a Tóth József Színház és Vigadó művészeti vezetője
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, röplabdázás és szöveg
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és szöveg
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és szöveg
Lehet, hogy egy kép erről: szöveg

Vélemény, hozzászólás?